• Art. nr.
  • Leverbaar, 1 tot 2 werkdagen

Kousenpistool Aantrek

€ 874,00
Barcode
Merken

Kousenpistool Aantrek

Het steunkouspistool is ontwikkeld voor steunkousdragers om vrijwel krachteloos steunkousen aan en uit te kunnen trekken en steunkousdragers weer zelfredzaam te maken. 

De patiënt bespaart zo de eigen bijdrage die op kan lopen tot 150 euro per maand en hoeft niet meer te wachten op de zorgverlener. Hoeft ’s avonds ook niet meer op tijd thuis te zijn voor de zorg en kan zelfs onbekommerd op vakantie.

Ook voor mensen met heel weinig kracht, heel weinig beweeglijkheid en zelfs mensen met verlamde benen. Speciaal voor mensen die niet goed bij de voeten kunnen komen is het standaard als accessoire leverbaar. 

De belasting op het been is hierbij zeer laag, aanzienlijk lager dan bij de traditionele aantrekmethodes. 

Bovendien levert het steunkouspistool een aanzienlijk lagere belasting op voor Professionals in de zorg in die gevallen dat hulp wel nodig blijkt. Dit geldt natuurlijk ook voor de mantelzorgers.

 

Het Kousenpistool Aan bestaat bij goed gebruik uit het kousenpistool en de standaard om vandaaruit het kousenpistool te gebruiken.

De prijzen voor de verschillende onderdelen verschillen n.a.v. de samenstelling van het pistool op basis van de lichaamseigenschappen en mogelijkheden van de persoon.

 

Bekijk hieronder het filmpje over het Steunkousenpistool Aan:

https://youtu.be/QQ21VF2m5to 

https://youtu.be/H3epaC1B9q8