Helfrich en Compressie

Helfrich heeft u veel te vertellen wanneer het om compressie gaat!

En wat we niet kunnen vertellen willen we u graag demonstreren!

Op deze website proberen we u zoveel mogelijk informtie te geven over alles dat we te vertellen hebben en waarmee we u kunnen helpen.

Blijven er vragen over of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op!

 

Therapeutisch elastische kousen zijn onderdeel van compressietherapie en worden voorgeschreven bij aandoeningen aan bloed- en lymfevaten. Ze bevorderen de bloedcirculatie en de afvoer van lymfevocht uit de armen en/of benen.

Therapeutische Elastische Kousen (TEK) zijn er in verschillende kleuren, maten en drukklassen. Welke kousen voor u het meest geschikt is, hangt af van uw medische indicatie, uw leeftijd, uw beroep en uw levensstijl.

Helfrich een erkend leverancier van therapeutische elastische kousen (TEK), in de volksmond beter bekend als steunkousen. De erkenning van ons bedrijf waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

Heeft u een verwijzing van uw huisarts of een specialist gekregen om therapeutische elastische kousen aan te laten meten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Helfrich Compressiezorg bestaat uit een team van enthousiaste bandagisten en compressiespecialisten die als doel hebben om u te voorzien van de beste compressiezorg.

Daar waar u last heeft van oedeem, een vochtophoping, kunt u ons inschakelen. Wij zorgen voor een passend product die aansluit bij uw lichamelijke klachten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aan- en uittrekhulpmiddelen voor elastische kousen en alternatieve compressiehulpmiddelen. 

Helfrich werkt met goed opgeleide professionals, die samen met u, voor elk probleem een zo goed mogelijke oplossing proberen te vinden

Met de zorg die wij leveren vinden wij het belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen de therapeutische effectiviteit van de compressiehulpmiddelen en datgene wat mensen kunnen en willen in hun dagelijkse levensomstandigheden.